Bemutatkozás

Kik vagyunk mi?

Évekkel ezelőtt születtünk, amikor még a legöregebb FÉSZek is fiatalkorúak voltak, és lassan szökkentünk szárba. Akkor egy kis csapat gimnazista voltunk, akik mindent tudni szerettek volna az életről, különösen is az élet kezdetéről. Azóta sokkal többet is tudunk, és készen állunk arra, hogy mindenki számára befogadható módon képviseljük az élet méltóságát és tiszteletét a társadalomban. Mindezt az Együtt az Életért Egyesület pártfogása alatt tesszük, melynek ifjúsági ágaként működünk.

Tevékenységeink leginkább előadásokból, kerekasztal-beszélgetések és foglalkozások szervezéséből állnak. Részt vettünk többek között a Katolikus Társadalmi Napokon, a Pure képzésben, görög katolikus családi táborban, iskolai rendezvényeken, hogy minél több embernek beszélhessünk hivatásunkról, a magzati élet védelméről. Megtalálhattok minket a Facebookon és a 777 blogon is, és jelen vagyunk az ApostolTV-ben is, hogy minél több helyen megmutathassuk, milyen csodaszép az Élet.

Mit gondolunk a FÉSZről?

“Sok hasznos, érdekes információt hallunk, tanulunk, felkészült, releváns tudással rendelkező szakemberek a vendégek.”  (Kati, 21)

“A FÉSZ-ben a közösség nem a cél, hanem mellékhatás. A közösen végzett munka során különleges barátokat találhattam, ami hatalmas erőt ad ahhoz, hogy mindig újult erővel vágjak bele az új feladatokba.” (Rozina, 21)

“Mindig is fontos volt nekem az életvédelem témája, de a FÉSSZel hivatássá lett. Olyan küldetés ez, amiért minden nap megéri felkelni.” (Böbi, 20)